Στο συγκεκριμένο έργο, η Xenex είχε την τύχη να συνεργαστεί με την έμπειρη ομάδα του Ξενοδοχειακού Ομίλου Σμπώκου καθώς και το γραφείο interior design από το Λονδίνο MKV Design της κυρίας Μαρίας Βαφειάδου.
Σκοπός του έργου ήταν η μετατροπή του κεντρικού εστιατορίου του Agapi Beach σε ένα πολύ σύγχρονο All Day εστιατόριο που να καλύπτει τις ανάγκες των υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων πελατών του ξενοδοχείου.
Το εστιατόριο σερβίρει Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό για περίπου 700 άτομα σε κάθε γεύμα. Η Xenex πρότεινε μηχανήματα και κατασκευές λαμβάνοντας υπόψη τόσο το αισθητικό κομμάτι αφού όλη η κουζίνα είναι ανοιχτή προς το κοινό, όσο και το παραγωγικό.
Έτσι στο κομμάτι της κουζίνας επιλέχθηκαν μηχανήματα όπως φούρνοι Convotherm 4, θερμοθάλαμοι της Alto-Shaam, κατασκευές της Xenex Steel ενώ στο κέντρο μπήκε μία εντυπωσιακή νησίδα μαγειρικής με custom μονοκόμματο καπάκι από τη σειρά Diamante της Olis. Προτιμήθηκε να μπει η custom νησίδα της Olis για πολλούς λόγους όπως η καλύτερη αισθητική, καλύτερη υγιεινή καθώς καθαρίζεται πολύ εύκολα και μεγαλύτερη στιβαρότητα και αντοχή στο χρόνο!
Στο κομμάτι του Buffet, μπήκαν ειδικές κατασκευές της Xenex Steel. Στο κρύο κομμάτι ειδικά χρησιμοποιήθηκαν οι ψυχρολεκάνες της Xenex Steel με ανεπτυγμένη τεχνολογία ελεγχόμενης κυκλοφορίας αέρα για καλύτερη ψύξη των τροφίμων με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ στο ζεστό κομμάτι μπήκαν induction holding units.