Δεκ 22, 2017
Η Xenex έδωσε το παρών στην ημερίδα παρουσίασης τεχνικών μαγειρικής, που διοργανώθηκε από την Unilever, σε 100 σεφ από όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τον head chef του ξενοδοχείου Kensho, κ. Γιώργο Στυλιανουδάκη και τον executive chef του εστιατορίου Scorpios, στην Μύκονο, κ. Αλέξη Ζόπα, εξασφαλίζοντας τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό. Συσκευές από τους διεθνούς φήμης προμηθευτές μας βρίσκονταν στον χώρο και για την άψογη εκτέλεση των πιάτων μέσα από νέες τεχνικές μαγειρικής. Τα συστήματα μαγειρικής σε κενό αέρος της Julabo και της Orved, η επαγωγική τεχνολογία της ελβετικής Inducs και οι φούρνοι combisteamer της Convotherm “εκτέλεσαν” με επιτυχία όλες τις συνταγές μαγειρικής που παρουσίασαν οι chefs. Τις εντυπώσεις των σεφ κέρδισαν οι φούρνοι της Turbochef που με την υπερσύγχρονη τεχνολογία τους δίνουν την τέλεια λύση για τα snack bar των ξενοδοχείων, ενώ οι φούρνοι της Mibrasa με κάρβουνο έδειξαν σε όλους τους συμμετέχοντες πώς μπορούν να αναδείξουν σωστά το κρέας στα πιάτα τους.