Μάϊ 08, 2017
Η εταιρεία Convotherm σε συνεργασία με την Xenex διοργάνωσαν ένα ταξίδι επιμόρφωσης στην “εκπαιδευτική κουζίνα” (demo kitchen) της εταιρίας που ανήκει στον Όμιλο Welbilt, στη Βαρκελώνη. Η Xenex με “πλήρωμα” 12 διακεκριμένους Έλληνες σεφ επισκέφτηκαν την κουζίνα, όπου οι μάγειρες της Convotherm τους παρέδωσαν σεμινάρια για τα νέα μηχανήματα και τους μύησαν σε νέες μεθόδους μαγειρικής. To σεμινάριο βοήθησε τους σεφ να γνωρίσουν από κοντά νέες τεχνικές με τα μηχανήματα της σειράς Convotherm 4 EasyTouch&EasyDial, Convotherm Mini και να εξοικειωθούν με την χρήση τους.
Ευχαριστούμε θερμά τους σεφ :
Αλεξανδράκη Περικλή “Aquila Hotels”, Δαμαλά Χρόνη “Cavo Tagoo Santorini Hotel”, Κουστούδη Αστέριο “Grande Bretagne Hotel”,Λαμπρίδη Αντρέα “Opso Restaurant London”, Λουκάκο Γιάννη “Psomi&Alati Restaurant”, Μπούτσαλη Δημήτρη “Grande Bretagne Hotel”, Nούρλογλου Μιχάλη “Premiere Intercontinental Hotel”, Ξενάκη Γκίκα “Aleria Restaurant”, Ρούσσο Νίκο “Funky Gourmet Restaurant”, Τζανέτο Αθανάσιο “Grecotel”
για την συμμετοχή τους και την ανταπόκριση στην πρόσκληση της Χenex στο επιμορφωτικό ταξίδι!