VOLUTE &TORRENT

Από Bertrand Puma

Η σειρά Δυναμοποιητών Νερού της Bertrand Puma προσφέρει εντυπωσιακή ικανότητα επεξεργασίας, παρέχοντας γρήγορα και σταθερά καθαρό, ενεργοποιημένο και δομημένο νερό.
Το σύστημα φιλτραρίσματος έχει σχεδιαστεί για να μειώνει σημαντικά την παρουσία βαρέων μετάλλων και φυτοφαρμάκων, διατηρώντας παράλληλα τα απαραίτητα μέταλλα και εξαλείφοντας το χλώριο. Με υπερσύγχρονη τεχνολογία φιλτραρίσματος, δυναμοποίησης και δόμησης νερού, εξασφαλίζουν υγιεινό νερό για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

 

Όλα τα προϊόντα του κατασκευαστή

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το νερό είναι ένα βασικό συστατικό στην αρτοποιία, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 70% της συνολικής συνταγής. Όπως ένας αρτοποιός επιλέγει προσεκτικά το αλεύρι του, είναι εξίσου σημαντικό να μην παραμελείται η ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται, ώστε να μην υποβαθμιστεί το τελικό προϊόν.

Τι είναι το "ζωντανό νερό";
Το ζωντανό νερό προέρχεται από φυσικά ρεύματα που ρέουν ελεύθερα και δυναμικά. Ρέει μέσα από ένα υγιές φυσικό περιβάλλον γεμάτο ζωή, εκτίθεται στον ήλιο, και δημιουργεί δίνες καθώς περνά ανάμεσα από βότσαλα, σε επαφή με τα μέταλλα.
Τα συστήματα TORRENT και VOLUTE της Bertrand Puma επαναφέρουν τις ιδιότητες του νερού σας σε δύο στάδια: καθαρισμό και δυναμοποίηση.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υπερσύγχρονο φιλτράρισμα

Το νερό της βρύσης, αν και πόσιμο, μπορεί να περιέχει ίχνη επιβλαβών στοιχείων. Το στάδιο φιλτραρίσματος του δυναμοποιητή νερού παίζει κρίσιμο ρόλο στην εξάλειψη αυτών των ανεπιθύμητων ρύπων.
Το νερό φιλτράρεται μέσω κυκλωνικών φίλτρων γεμισμένων με ηφαιστειακές πέτρες και ενεργό άνθρακα (ακολουθούμενο από ένα φυγοκεντρικό φίλτρο τύπου σπείρας στο μοντέλο Torrent). Αυτό το φιλτράρισμα σταματά φυσικά πολλούς ρύπους (παλιά οσμές και γεύσεις (χλώριο), βαρέα μέταλλα (μόλυβδος, ψευδάργυρος, αρσενικό κ.λπ.), γεωργικά υπολείμματα (νιτρικά, νιτρώδη, χλωροταλονίλη κ.λπ.)).

Οφέλη για τον φούρνο σας!

  • Καλύτερη απορρόφηση νερού: Το προζύμι είναι πιο ενεργό.
  • Καλύτερο δίκτυο γλουτένης: Καλύτερη δομή και μεγαλύτερη ενυδάτωση.
  • Ενισχυμένη γεύση: Μπορεί να μειωθεί το αλάτι, σύμφωνα με τη δέσμευση της βιομηχανίας για μείωση της περιεκτικότητας σε αλάτι στο ψωμί.
  • Μεγαλύτερη ζύμωση: Μπορεί να μειωθεί η μαγιά.
  • Ταχύτερη ζύμωση της ζύμης (15%-40% ανάλογα με την περίπτωση): Λιγότερη θερμότητα.
  • Λιγότερο κολλώδης ζύμη: Ευκολότερη μεταφορά και χρήση σε μηχανές.
  • Περισσότερο ενεργή ζύμωση.
  • Το ψωμί αναπτύσσεται περισσότερο κατά το ψήσιμο: Μεγαλύτερος όγκος.
  • Εντονότερη γεύση σιταριού: Ικανοποιημένοι πελάτες!

ΣΕΙΡΑ

Τα συστήματα δυναμοποίησης της Bertrand Puma βασίζονται σε φάση φιλτραρίσματος του νερού, ακολουθούμενη από δυναμοποίηση, όπου το νερό δημιουργεί δίνες υψηλής ταχύτητας, αποτυπώνοντας την ηλεκτρομαγνητική υπογραφή των κοντινών ορυκτών (144 μέταλλα, πολύτιμα μέταλλα, πήλινα κελύφη).

Διαθέσιμα σε δύο μοντέλα:

  • Torrent: Για ολόκληρο τον φούρνο (αρτοποιία, ποτά, υγιεινή). Χωρητικότητα 2000L/ώρα.
  • Volute: Για εγκατάσταση μετά τον δοσομετρητή νερού. Χωρητικότητα 720L/ώρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2017 XENEX - All rights reserved