Carter-Hoffmann

Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από το μαγείρεμα του φαγητού μέχρι το σερβίρισμά του παίζει καθοριστικό ρόλο.  Εκεί, την λύση δίνουν τα εξελιγμένα συστήματα συντήρησης και μεταφοράς φαγητού της Carter-Hoffmann. Η Carter-Hoffmann ξεκίνησε το 1947, σαν ένα μικρό μαγαζί για συγκολλήσεις ανοξείδωτων κατασκευών και επινόησε τα πρώτα τροχήλατα φαγητού (banquet carts). Έκτοτε η Carter-Hoffmann έχει εξελιχτεί σε ηγετικό προμηθευτή επαγγελματικού εξοπλισμού τροφίμων και ειδικεύεται στην συντήρηση και μεταφορά προϊόντων.

Μεγάλα ξενοδοχεία, αλυσίδες εστιατορίων, τουριστικά θέρετρα και κέντρα υγειονομικής περίθαλψης εμπιστεύονται την Carter-Hoffmann, για να διατηρούν και να μεταφέρουν στον πελάτη το φαγητό φρέσκο και στη σωστή θερμοκρασία.

MC 223 GS-2T Θερμική Συσκευή Συντήρησης

Carter-Hoffmann
4 θέσεις
Λεπτομέρειες

MC 212 GS-2T Θερμική Συσκευή Συντήρησης

Carter-Hoffmann
6 θέσεις
Λεπτομέρειες

MC 1W5H Θερμική Συσκευή Συντήρησης

Carter-Hoffmann
5 θέσεις
Λεπτομέρειες
© 2017 XENEX - All rights reserved