Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από το μαγείρεμα του φαγητού μέχρι το σερβίρισμά του παίζει καθοριστικό ρόλο. Εκεί, την λύση δίνουν τα εξελιγμένα συστήματα συντήρησης και μεταφοράς φαγητού της Carter-Hoffmann. Η Carter-Hoffmann ξεκίνησε το 1947, σαν ένα μικρό μαγαζί για συγκολλήσεις ανοξείδωτων κατασκευών και επινόησε τα πρώτα τροχήλατα φαγητού (banquet carts). Έκτοτε η Carter-Hoffmann έχει εξελιχτεί σε ηγετικό προμηθευτή επαγγελματικού εξοπλισμού τροφίμων και ειδικεύεται στην συντήρηση και μεταφορά προϊόντων.
Μεγάλα ξενοδοχεία, αλυσίδες εστιατορίων, τουριστικά θέρετρα και κέντρα υγειονομικής περίθαλψης εμπιστεύονται την Carter-Hoffmann, για να διατηρούν και να μεταφέρουν στον πελάτη το φαγητό φρέσκο και στη σωστή θερμοκρασία.